Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.11.2014 15:43 - Знаете ли какво е тестер на парфюм?
Автор: parf Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2070 Коментари: 3 Гласове:
0



Вероятно сте попадали на сайтове в интернет или в реални магазини за парфюмерия, които предлагат тестери за мъжки и дамски парфюми от известви търговски и дизайнерски марки. За какво става дума? Нерядко, при доставката на партида парфюми, към нея освен флаконите с парфюмите, може да намерите и тестери - демонстрационни образеци, чието предназначение е за пробване на аромата на съответното парфюмерийното изделие. Може да ги разпознаете по това, че опаковката на тестерите е опростена, но съдържанието е идентично с оригиналния парфюм. Така че:

 

Тестера е демонстрационен образец image

Това е тестер на парфюм - демонстрационен образец за целите на изпробване аромат на дадено парфюмерийно изделие, като в повечето случаи това е флакон с максимален обем, пускан за една или друга линия аромати.Но най-важното е по-ниската цена на тестерите, което ги прави особено привлекателни не само за пробване, а и много клиенти направи си ги закупуват и ползват добър парфюм на приемлива цена. И изглежда вече  всички производители на парфюмерия са се научили за тази българска особеност и комплектоват партидите на своите стоки с достатъчно на брой тестери. 

 

Защо са по-евтини?

Всички тестери имат опростена форма на своята опаковка, наречена техническа, като тя се различава между отделните производители. Най-често е бяла кутийка със строги черни надписи, друг път е удароустойчив целофан. Възможно е флакона да има или да няма капачка или пулверизатор. Ако правите доставка дистанционно, добре е това да го уточнявате с консултанта по телефона, преди доставката.  Възможно е, но не винаги, да срещнете надпис върху самия флакон - "Tester. Not for sale", което означава "Тестер. Не се продава." , което е информация, че даденият флакон не е предвиден от производителя му да бъде продаван, но у нас тестери повече от 10 години се продават като самостоятелна стока. Така и купувачите са щастливи и продавачите са доволни.




Гласувай:
0


Вълнообразно


1. parf - Целта на тестерите винаги е била да ...
04.12.2014 16:27
Целта на тестерите винаги е била да грабне купувача не с луксозната си опаковка, а с качеството на парфюмерийния продукт. Артикулите са с надпис „Тестер”, като не са в оригинална опаковка, но за сметка на това уханието е 100% автентично и дълготрайно.
цитирай
2. parf - Тестерите за парфюмерия за мъже ...
09.01.2015 16:56
Тестерите за парфюмерия за мъже представляват образци от аромати, поставени в малки флакончета до 3 - 5 мл (макар че има и големи от по 100 - 200 мл, които се търсят заради по-ниската им цена, в сравнение с парфюмите в оригинална бутилка и опаковка). Иначе е възможно пробната серия от парфюма да се постави даже в капсули или ампули, моливи с апликатори, ароматизирани салфетки и други начини.
цитирай
3. parf - Тестера може да се разглежда и като ...
22.01.2015 19:18
Тестера може да се разглежда и като начин да се намали цената за българския потребител на иначе марков парфюм. А това намаление идва по линия на спестяване на разходи от производството на скъпа опаковка, като продукта се доставя в съвсем опростена картонена кутийка и излиза по-евтино.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: parf
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 117505
Постинги: 67
Коментари: 172
Гласове: 87
Архив