Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.11.2014 19:09 - Прекрасните мъже заслужават марков мъжки парфюм, но не е лесно ...
Автор: parf Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 4233 Коментари: 13 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Заслужилите мъже са хубаво нещо, но не винаги може да ги зарадвате с парфюм, ако ще да е и най-марковия и качествения на парфюмерийния пазар. Защо е така? Защото изборът на парфюми при мъжкото съсловие винаги е особена тема. Привидно причина за това може да е  огромното разнообразие на парфюмерийни продукти, многобройните социални и икономически специфики на силния пол.

 

 Но продължителната мъжка лоялност към една марка, е главния проблем. Има мъже, които не сменят парфюма си с години и даже с десетилетия. Но да се подари радост и изблик на положителни емоции във вид на качествен мъжки парфюм, е начинание заслужаващо уважение, макар че тази задача не е толкова проста, колкото може да изглежда на пръв поглед. 

 

Дамите да не се отчайват, тъй като съвременните производители не пестят усилия да доставят широк асортимент, а търговците се стараят в максимална степен да са от полза със своите консултации и опит при подходящия избор.Така че, може да рискувате - смелите печелят. При избор на парфюми за мъже, е добре да се ръководим от няколко основни фактора, свързани с техния характер:

  • -  възраст, 
  • - начини на живот,
  • - ритъм на живот,
  • - професия,
  • - вид дейност. 

Да вземем за пример аромата на парфюм за бизнесмен - той не бива да е твърде рязък. Защо? Защото той има по-важни задачи да решава, свързани с пари, пазари, конкуренти. За него по-подходящ е тънък, разхлаждащ мирис, без да привлича вниманието и даващ възможност човек да се концентрира над изпълнението на важни ангажименти и работи в деловия свят.

 

imageОт друга страна, любимецът на жените непременно трябва да избере оригинален и загадъчен парфюм и да направи така, че всички да разберат за това. Сред мъжете се срещат още и романтици, за които са подходящи по-изтънчените парфюмерийни ухания. Но ако мъжа - спортист, който води активен начин на живот, то за него производителите на спортно облекло са се постарали и постоянно обновяват линията си от специални и оригинални спортни парфюми.

 

Мъжете са чувствителни към ароматите, нещо, което може би не всеки знае, което означава, че избора на нов парфюм или тоалетна вода за тях се превръща в още по-сложна задача. Да зарадваш такъв мъж с ново парфюмено изделие ще е или голяма радост или голям провал. Деликатна задача, но си заслужава да опитате.




Гласувай:
2



1. parf - В случай, че един съвременен мъж е на ...
10.11.2014 15:26
В случай, че един съвременен мъж е на разходка в парка, прави сутрешен джогинг или крос, или е във фитнес залата - това е едно и предполага по свежи и съвременни ухания. Друго би било, според възрастта и положението му, ако мъже се налага да даде делови обяд на бизнес партньори, когато ще се обсъждат сериозни дела и обстановката, в т.ч. и парфюмът трябва да е по-консервативен и класически.
цитирай
2. parf - Колкото и делови ангажименти да ...
13.11.2014 20:10
Колкото и делови ангажименти да имате, все идва време за романтична вечеря с любима жена. И за да я направите още по-незабравима и уникална, като привнесете приглушена изисканост в отношенията си, може да се възползвате от богатия избор на маркови парфюми за мъже. Но не прибягвайте към твърде екзотични аромати - може не всеки да ги харесва или понася. Така че, за начало е добре да се придържате към по-класическите парфюмерийни продукти и няма да сгрешите, освен ако не получите индикации за по-голяма смелост.
цитирай
3. parf - Макар че, съвременните мъже изп...
15.11.2014 20:27
Макар че, съвременните мъже използват по-скоро дезодоранти, отколкото парфюми.
цитирай
4. parf - Хубав мъжки парфюм би могъл да си ...
29.11.2014 16:49
Хубав мъжки парфюм би могъл да си купи всеки мъж самостоятелно, особено в предвид на това, че в интернет има доста предложения и някои от тях са много добри. Но далеч по приятно би било той да го получи като подарък от любимата жена, която тънко чувства личността на най-близкия си човек.
цитирай
5. parf - Китайските мъже използвали пре...
04.12.2014 20:04
Китайските мъже използвали предимно хигиенна козметика, но не и парфюми. Това за успокоение на българските мъже, ако си мислят че са изостанали от мероприятието. Много е лесно да дръпнат със зъкупуването на само един парфюм.
цитирай
6. marketinga - Заслужава си истинския мъж да прави ...
09.12.2014 17:20
Заслужава си истинския мъж да прави внимателен избор на парфюм, защото е много вероятно после и след 10 години да не го промени. Поне така правят повечето мъже.
цитирай
7. parf - Изхода от тази ситуация е поне ве...
15.12.2014 20:05
Изхода от тази ситуация е поне веднъж годишно да им подарявате по един нов парфюм, по възможност - по-мъжествен и в никакъв случай - унисекс.
цитирай
8. parf - Прави впечатление, че мъжете не ...
16.12.2014 17:53
Прави впечатление, че мъжете не избират мъжки парфюм по неговото ухание, т.е. на пробват много и различни парфюми, а слушат обясненията на консултанта и като че ли избират най-добре представения продукт и след това не се отказват от него с години. Доста са консервативни.
цитирай
9. parf - Специално за мъжете, производи...
18.12.2014 20:11
Специално за мъжете, производителите трябва да съставят подробни описания и характеристики, понеже мъжете повече се придържат към тях. Още повече, че рядко сменят предпочитанията си.
цитирай
10. parf - Дизайнерите на парфюми обръщат ...
16.01.2015 19:16
Дизайнерите на парфюми обръщат специално внимание на техния "характер". Ако се поинтересувате от тези му характеристики, ще може да ги съчетаете със своя характер и така удовлетворението Ви от ползване на избраното ухание, ще е по-голямо.
цитирай
11. parf - Прекрасните мъже още повече зас...
22.01.2015 19:16
Прекрасните мъже още повече заслужават да знаем от коя зодия са, защото всяка зодия, според своя парфюмен хороскоп, има специфични изисквания към подбора на парфюм, особено такива, които са свързани с характера на човека.
цитирай
12. parf - За да останат мъжете "прек...
27.01.2015 19:01
За да останат мъжете "прекрасни" и най-вече - за да са си "мъже", най-добре е да не се увличат от унисекс парфюмерията, защото това е сигурния начин да обезличат мъжкото в себе си.
цитирай
13. parf - За по-правилен подбор на мъжки п...
02.02.2015 19:26
За по-правилен подбор на мъжки парфюм е добре да се съобразят и препоръките на хороскопа за съответната зодия. В тях има много психологическа обоснованост и ценни препоръки, за които човек просто не се е досещал, но като ги прочете, си казва "да, точно така."
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: parf
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 117511
Постинги: 67
Коментари: 172
Гласове: 87
Архив