Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.11.2014 17:35 - Има ли евтини маркови парфюми на ниски цени?
Автор: parf Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2679 Коментари: 2 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Евтини маркови парфюми

Хората, които се интересуват от парфюмерия, често се питат дали наистина съществува такова понятие като "евтини маркови парфюми" - парфюмерия на достъпна цена от световно известни марки?  Дали парфюмите, предлагани в един или друг сайт са "маркови" и до колко са "евтини", това са конкретни неща и си зависят от проучване на конкретния сайт. Но действително има доста предпоставки, марковата парфюмерия да ни излиза на по-евтина и достъпна цена. Кои са най-съществените от тях?

image

Изнесено евтино производство в третия свят.

Преди всичко, известните световни парфюмерийни марки, отдавна са изнесли своето производство в страни с по-евтина работна ръка, като по този начин спестяват значителни разходи за високи заплати, осигуровки, болнични и др. социални разходи за добре платени работници в своите страни. По този начин, с качествени изходни суровини, оригинална технология, съчетани с евтина работна ръка, става възможно да се предлага по-евтина маркова парфюмерия.

След сезонни намаления.

Добре, но може ли да се закупи абсолютно марков парфюм, на известна световна дизайнерска къща, на ниска цена? Знаем, че в модата всичко от ден до пладне - уж много модно, модно, а. като свърши сезона - демодееее. Така че, отговора е зависи кога си го купувате този марков продукт - по време на сезона на неговото първоначално представяне или след обявяване на намаленията. Хитро, нали! Ако държите на престижността на марката, купувайте веднага, на висока цена. Но ако държите на продукта, изчакайте да отмине представянето, да обявят намаления, промоции и т.н. и купувайте евтина парфюмерия от световно известни марки.

Магазини и сайтове за парфюми през интернет.

Ето и още една опция - онлайн парфюмерията - закупуването на парфюм директно от сайт в интернет е също вариант да се сдобиете с евтини парфюми, като в случая се се спестяват доста разходи за помещения, складове, наеми, сотове, консултанти и т.н. и това прави възможно онлайн да се снабдявате евтино. Тук обаче е необходимо да изградите доверие с онлайн магазина. Така решите ли пъзела, си осигурявате евтин източник за маркови парфюми и други парфюмерийни и козметични продукти.




Гласувай:
0


Вълнообразно


1. parf - Евтини маркови парфюми има, но това ...
17.11.2014 17:45
Евтини маркови парфюми има, но това не означава, че всеки доставчик е сигурен и коректен. Нужно е проучване.
цитирай
2. bizness - Много хора си мислят, че марковите ...
29.11.2014 17:21
Много хора си мислят, че марковите парфюми задължително трябва да са скъпи. Но не са прави. Първо, под събирателното понятие "парфюми" влизат също и дневните парфюми и тоалетните води. А те са от същите маркови ароматни композиции, съставени от световно известен майстор парфюмер, но там са в по-ниски концентрации. Последното ги прави по-малотрайни, но затова пък са и по-евтини и ето Ви евтин марков парфюм. А ако фабриката е изнесена в третия свят, цената на изделието може още да падне поради евтината работна ръка, при което технологията на производство и съставните компоненти си остават качествени и съответно крайния продукт е качествен.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: parf
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 117912
Постинги: 67
Коментари: 172
Гласове: 87
Архив