Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.11.2014 21:19 - Има ли парфюми с феромони?
Автор: parf Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1585 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Дали феромоните действат сексуално?

Ако сте се питали какво представляват парфюмите с феромони и дали действително те могат да имат сексуално въздействие върху отсрещния пол или това си е чисто и просто маркетингов трик, тук се надяваме да изясним въпроса? Без съмнение, парфюмите с феромони напоследък стават доста популярни, като началото им е поставено още през 1989 година. 

image

Но дали феромоните действително действат? 

Остава спорно, дали те имат такова действие? Пробвайте, но едва ли ще получите еднозначен отговор. Всеки добре подбран парфюм оказва въздействие на отсрещния пол. Но дали това се дължи на евентуални феромони в него или просто на добра работа на майстора парфюмерист?  

Парфюмите с феромони действат, но ...

Затова ще го кажем така - парфюмите с феромони действително могат да въздействат на противоположния пол, привличат вниманието, но дали увеличават сексуалното влечение, това е трудно да се каже еднозначно. При това, не става с гледане отдалеч, както често го представят на рекламите, а с преминаване в непосредствена близост - все пак в случая се разчита на въздействие на обонянието, а то не е най-силната черта на човека. 

Феромонните парфюми не са вълшебно средство, но ...

Така че, в заключение, без да сме прекалено научни, можем да си направим извода, че парфюмите с феромони не са вълшебно средство за сексуална подлуда, но често могат да способстват да получите по-голямо внимание от срещуположния пол.




Гласувай:
3


Вълнообразно


1. psihologia - Феромоните са мноооого съмнителна ...
03.12.2014 17:30
Феромоните са мноооого съмнителна работа. Едва ли някой може да докаже, че имат пряко въздействие върху сексуалните усещания, като виаграта, например. Но пък всеки добре подбран аромат има сексуално привличащо въздействие върху срещуположния пол и това е сигурно, без да е феромонно.
цитирай
2. parf - Трудно да се каже дали парфюмите ...
22.01.2015 19:12
Трудно да се каже дали парфюмите съдържат полови стимулатори и ако ги съдържат, дали те действат и с каква ефективност. Но това е достатъчно за рекламата - "въздейства ли ти парфюма?" - "Въздайства, но с уханието." - "Значи въздейства на сексуалното ти влечение." Ако не си съгласен, скъпо платени лаборатории по света има много - възложи и плати изследване и тогава ще си сигурен" А до тогава, ще слушаме тази реклама.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: parf
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 117484
Постинги: 67
Коментари: 172
Гласове: 87
Архив