Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.11.2014 20:52 - Какви сайтове за парфюми има?
Автор: parf Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1303 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Световни марки за онлайн парфюмерия.

Онлайн парфюмерия от световни марки може да намерите да се коментира и продава на много сайтове за парфюми в България, при това на сравнително добри цени, като пратките пристигат сравнително бързо, в рамките на 1 - 3 денонощия на територията на цялата страна, като последното зависи само от обхвата на куриерските фирми, натоварени с изпълнение на поръчките - доставките за градовете стават по-бързо, а за селата - по-бавно. 

image

Сайтове за дискутиране по парфюми, марки и доставчици.

Ако искате да дискутирате достойнствата на една или друга марка или доставчик, форумите за парфюмерия са предназначени основно за това - качествата на съответните парфюмерийни изделия, сериозността на доставчиците, условията за ползване на рекламации или за връщане на закупени доставен вече продукт. 

Аромати в социалните мрежи и в блоговете.

Но всичко за ароматите може да намерите в социалните мрежи, като не на последно място са различните дискусионни или фен групи, организирани  за поддръжка на конкретен парфюмериен продукт или за каузи. В блоговете  често се съобщава за появата на нови продукти на известните парфюмерийни марки, както и сроковете, в които може да се очаква появата им на българския пазар или за провеждането на изгодни в ценово отношение промоции.




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. psihologia - Това не е лош сайт за парфюми и пар...
03.12.2014 17:28
Това не е лош сайт за парфюми и парфюмерия и дава доста полезни препоръки и информация. Човек доста може да научи.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: parf
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 117747
Постинги: 67
Коментари: 172
Гласове: 87
Архив