Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.11.2014 19:48 - Какво е парфюмерия унисекс - парфюми за двата пола?
Автор: parf Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 3427 Коментари: 5 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Унисекс парфюмерия.

imageДонякъде е логично и разбираемо, че парфюмерията унисекс (unisex) представлява парфюми, които са подходящи за използване едновременно и от мъже и от жени, но ако човек не е наясно с това течение в модата, зародило се през 70-те години, може и да не разбере понятието. 

Създаване на unisex парфюми.

Не е точно да се каже, че такива унисекс аромати и композиции се създават специално, за подхождат на вкуса и на дами и на мъже. По-скоро есенциите се подбират преднамерено така, че в тях да не доминират нито женски, нито мъжки ароматни нокти. Към този моден стил, освен парфюми, се отнасят също и други модни дрехи и аксесоари - любимите на всички дънки, мокасини, очила и др. 

Популярни примери за унисексализация Унисексализация не може да подмине и парфюмерията. С други думи казано, размити полови граници са присъщи на стила unisex. Независимо от различното възприемане на унисекс парфюмерията, някои продукти от този стил са популярни вече повече от две десетилетия. Примери - Dolce Gabbana – La Lune 18 (Unisex), Homme Sport на Christian Dior, One на Calvin Klein и др.



Гласувай:
1


Вълнообразно


1. parf - Интересно какво ли добро се очаква ...
21.11.2014 19:56
Интересно какво ли добро се очаква да донесат размитите сексуални граници. Какво интересно има в това един мъж да прилича на жена и една жена да прилича на мъж?
цитирай
2. psihologia - По-добре е да не объркваме сексо...
03.12.2014 17:27
По-добре е да не объркваме сексовете, за да не си объркваме насила живота. Мъжкото си е мъжко, а дамското - дамско. Можем ли да си представим в природата една кобила да мирише на самец?
цитирай
3. marketinga - Човек не бива да размива своята и...
09.12.2014 17:14
Човек не бива да размива своята идентичност. Ако е мъж нека и да мирише на мъж. Мъж, който мирише на дамски парфюм, е женчо. Това си е негова работа, но коя истинска дама би предпочела да се обвърже с женчо.
цитирай
4. parf - Трудно ще изберете унисекс парфюм, ...
22.01.2015 19:27
Трудно ще изберете унисекс парфюм, ако се съобразявате с парфюмения хороскоп и препоръките в него за съответната зодия, защото те са различни за мъжете и за жените от една и съща зодия. В този случай търсете или само мъжки или само женски парфюм, иначе той няма да съответства на характера Ви.
цитирай
5. parf - Дали една истинска дама би предп...
27.01.2015 18:56
Дали една истинска дама би предпочитала Мъжа до нея да ухае по женски, е въпрос на лични предпочитания, но едва ли ако е "истинска" - това би изглеждало добра идея. Да се върви на инат, против природата на нещата, никога не е било за предпочитане.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: parf
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 117531
Постинги: 67
Коментари: 172
Гласове: 87
Архив