Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.11.2014 21:09 - Знаете ли как да съхранявате своите парфюми?
Автор: parf Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1592 Коментари: 3 Гласове:
2



Знаете ли кои са основните неприятели за Вашите парфюми? 

- влага, 

- светлина (даже изкуствена) и 

- топлина.

image Тогава въпроса "Как се съхраняват парфюми?" става по-ясен и разбираем - като ги прадпазваме от техните врагове. Как? Има няколко не трудни трика за запазване аромата в парфюмите. Всяка парфюмерията изисква по-особен подход при съхранението си и ако всичко се прави правилно, то при всички случаи ще успеете да впечатлите околните с вкус и великолепие. След ползване, флакона на парфюма трябва плътно да се затвори и да се постави на тъмно място - в шкаф или будоар, които се отварят рядко и се намират далеч от светлина, влага и топлина. Пазете течността във флакона от проникване на странични вещества, а също и от продължителен контакт с атмосферния въздух, които могат да предизвикат "окисляване" на продукта, което повлиява неговия мирис, понеже се нарушена структурата му. Старайте се редовно да използвате всеки от ароматите си, за да не заседяват и по този начин да си губят свойствата. Да се надяваме, че тези не много на брой, но важни указания ще Ви помогнат да осигурите правилно съхранение на своите парфюми и като своя визитна картичка ще предлагате винаги приятни ухания от прекрасни парфюми.




Гласувай:
2


Вълнообразно


1. parf - Може да се каже, че всеки човек из...
25.11.2014 21:16
Може да се каже, че всеки човек използва парфюми, а често и не един. Но не всеки знае как да съхранява правилно своите парфюми, така че те да не се развалят и да запазват своята свежест възможно по-дълго време.
цитирай
2. psihologia - Най-погубно да един парфюм е да го ...
03.12.2014 17:23
Най-погубно да един парфюм е да го оставим на открито и огряно от слънче място, като при това сме го забравили отворен - топлина, светлина и изветряване. След това със сигурност вече няма да е парфюм.
цитирай
3. parf - Парфюмът би могъл да Ви служи и да Ви ...
16.01.2015 18:59
Парфюмът би могъл да Ви служи и да Ви радва дълго време, ако внимателно боравите с флакона. Преди всичко е нужно добре да затваряте капачката след всяка употреба, за да се предотврати изветряването на спирта, иначе аромата ще загуби своите качества. Другият момент е да не допускате попадане в шишенцето на други, странични вещества. Иначе те се смесват и взаимодействат с ароматите, като ги променят и развалят.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: parf
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 117508
Постинги: 67
Коментари: 172
Гласове: 87
Архив