Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.11.2014 19:46 - Стил unisex и в парфюмерията.
Автор: parf Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1166 Коментари: 2 Гласове:
2



Унисекс парфюмерия - за мъже и за жени.

imageРазмити полови граници водят до създаването на парфюмерия подходяща както за мъже, така и за жени, едновременно.  Затова, при избор на парфюмерийно изделие, не се отказвайте от унисекс парфюмите, преди да сте ги пробвали, само заради това, че ги считат "unisex". Няма практика такива унисекс аромати и композиции се създават специално, за подхождат на вкуса и на дами и на мъже, а по-скоро се подбират недоминиращи есенции - т.е. подбират се така, че да не доминират нито женските, нито мъжките нокти на парфюмите. 

Стил унисекс (unisex) Стилът унисекс (unisex, което идва от universal sex), т.е. универсален по полова принадлежност възниква през 70-те години, наред с т.н. сексуална революция. Отнася се за редица модни дрехи и аксесоари - любимите на всички дънки, мокасини, очила и др. Парфюмите в този стил са леки, нежни, сладникави и тайнствени - като че ли на пръв поглед повече приличат на женско ухание, но определено се харесва и на много представители на силния мъжки пол и могат да се посочат доста примери в това отношение, но да не им правим излишна реклама.



Гласувай:
2


Вълнообразно


1. parf - Парфюмерията унисекс е парфюми за ...
26.11.2014 19:48
Парфюмерията унисекс е парфюми за двата пола едновременно, т.е. един парфюм се приема, че е подходящ да се ползва и от двата пола
цитирай
2. parf - Парфюмерията унисекс е парфюми за ...
27.01.2015 19:08
parf написа:
Парфюмерията унисекс е парфюми за двата пола едновременно, т.е. един парфюм се приема, че е подходящ да се ползва и от двата пола

Щом едно нещо се продава, това е добре за бизнеса. Но да се унифицират мъжа и жената, като че ли не е добра идея. Пък и едва ли в това може да се намери някаква романтика.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: parf
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 117791
Постинги: 67
Коментари: 172
Гласове: 87
Архив