Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.12.2014 20:17 - Вече чухте ли за нишева парфюмерия?
Автор: parf Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1756 Коментари: 5 Гласове:
2



Нишевите парфюми са само за ценители.

Понятието напоследък все по-често влиза в употреба. Ако сте ценители на добрата парфюмерия, то трябва да знаете, че нишевите парфюми са нещо точно за Вас. Те са като подбраните реколти вино - предназначени са само за ценители с колекционелска страст и са един от най-верните начини да заявите своята оригиналност и неповторим стил. Познавачите казват, че това е модно, но най-важното е, че е специално и изключително, макар че не е съвсем ясно какъв точно смисъл се влага в тези две думи, поради което е добре да вникнем по-задълбочено в смисъла на понятието. 

imageНишевата парфюмерия не се рекламира шумно.

Парфюмите от избрани марки, които иначе не са представени на широката публика чрез шумни рекламни кампании,  могат да се отличават с безупречно качество и изискани аромати, които е невъзможно да се подправят. Затова, ако сте решили да си купите нишева парфюмерия, можете да сте сигурни, че ще се сдобиете с истински екслузив. Този вид прафюмерийни продукти са авторски разработки, които не се рекламират и се създават само по поръчка и за истинските ценители на ароматите и благоуханията. 

Създателите са креативни парфюмери. По този начин, нишевите парфюми могат да се сравнят с колекциите на подбрано вино, които струват скъпо, но веднъж заплатили за него полагащата му се сума, Вие ще знаете, че такава селекция имате само Вие и някоя знаменитост. Създателите са креативни парфюмери, които не се ограничават в творчеството си от нищо. Така авторските парфюмерийни изделия са често неудържим полет на творчеството и фантазията.Не не се заблуждавайте, че това е за всеки - само за истински ценители.



Гласувай:
2


Вълнообразно


1. foreks - Това са вид дизайнерски парфюми, ...
14.12.2014 11:48
Това са вид дизайнерски парфюми, които по-скоро се създават по частни поръчки от знаменитости и така и така са създадени, след това се лансират на известни ценители и колекционери, но без да се рекламират шумно, както пазарния вид парфюми.
цитирай
2. angliiski - Както се казва, това е върха на сл...
18.12.2014 16:27
Както се казва, това е върха на сладоледа. И се прави само по поръчка, а достъп до представянията имат само подбрани потребители, които са и пристрастени колекционери. Иначе няма да са в състояние да платят цената.
цитирай
3. parf - Суровините, които се използват за ...
09.01.2015 17:55
Суровините, които се използват за създаването на нишеви парфюми, разбираемо може да се очаква, че е доста висококачествена и съответно - скъпа. Още една отличителна особеност на нишевата парфюмерия е , че използваните суровини са натурални (естествени) и екологично чисти.
цитирай
4. parf - Това е за истинските познавачи, но ...
27.01.2015 19:10
Това е за истинските познавачи, но най-вече - за ценители, защото е доста скъпо и изисква сериозни връзки в парфюмерийния бранш, за да получиш навреме покана за поредното събитие, където се представят уникати на дизайнерите.
цитирай
5. parf - В по-широк смисъл на понятието, ...
04.02.2015 19:57
В по-широк смисъл на понятието, нишева е и ориенталската парфюмерия, доколкото тя е проектирана според предпочитанията на потребителите на Азиатския континент. А те са в полза на повече сладости и по-голяма сила и наситеност на аромата. Неща, които може да не се харесат на европейския потребител и неговото обкръжение - което да му създаде по-скоро проблеми, отколкото комфорт и удоволствие.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: parf
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 117802
Постинги: 67
Коментари: 172
Гласове: 87
Архив