Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.12.2014 19:57 - Парфюми за мъже.
Автор: parf Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 948 Коментари: 1 Гласове:
0



Как се избират парфюми за мъже?

imageНаясно ли сте как силния пол, според мъжката си природа, избира парфюми за мъже и каква е разликата с женските продукти?  Доста характерно е за мъжете, че когато търсят и купуват мъжки парфюми, те по-скоро изслушват какво им разказва консултанта в парфюмерията за предлаганите там аромати, след което избират най-красноречиво и убедително представения им парфюм. избира парфюм, за разлика от жените, които ще "премерят" върху себе си задължително поне 10 различни аромата. 

Същност на мъжките ухания.

Освен това, мъжките ухания, правени според мъжката природа, значително се отличават от женските. Обикновено се счита, че жените са по-скоро любители на наситените миризми, но ако  поседите един ден в магазин за парфюмерия, то не е изключено да чуете именно от мъже фразата "Искам да ухае по-силно." Това е така, защото на психологическо ниво, именно наситените ухания придават силата на мъжкия характер. 

Мъжката вярност към своя парфюм.

Друга характерна особеност е, че мъжете много по-силно и по-продължително са верни на един единствен аромат, за разлика от жените, и в този смисъл, те са доста консервативни и постоянни, а оттам предвидими и предани. Затова световните парфюмеристи се стараят колкото е възможно по-рядко да експериментират с утвърдените мъжки парфюми. Те знаят, че не са изключение мъжете, които ще си ги купуват година след година, даже десетилетия наред. 

Мъжка парфюмерия. В мъжката парфюмерия, понятието "излязъл от мода" не е на мода. Затова, всяка уважаваща себе си дама, трябва да знае тези особености на мъжкия характер, що се касае до отношението му към благоуханията и да се съобразява с тях.



Гласувай:
0


Вълнообразно


1. parf - Може това да Ви изглежда като пре...
18.12.2014 19:59
Може това да Ви изглежда като преувеличение, но на практика си е така - да сте видели мъж в парфюмериен магазин, да седи вътре с часове и да пробва парфюми?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: parf
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 117533
Постинги: 67
Коментари: 172
Гласове: 87
Архив