Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.12.2014 20:07 - Парфюмен хороскоп по зодии.
Автор: parf Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1388 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Ароматен хороскоп, според зодията.

imageТъй като хороскопите обхващат всички аспекти в живота на хората от разични зодии, неминуемо е  да обърнем внимание и на парфюмения хороскоп. Знаете ли как да си подберете подходящ парфюм, който да съответства на Вашата зодия и какво казва хороскопа по този въпрос? 

Критерии за подбор на харфюм.

Ако досега сте си мислили, че всичко за парфюмите е казано и е известно - знаете ли, че освен по всички останали критерии (аромат, интензивност, букет, композиция...), парфюм може да си подбирате и според характеристиката на Вашата зодия, според хороскопите, които може да Ви състави опитен астролог? 

Парфюм според зодията.

Излиза така, че от Вашата зодия зависи и какъв е най-подходящия парфюм за Вас. Има много критерии, по които може да си подбирате подходящ аромат - професия, възраст, външен вид, самочувствие, цена ... Това подразделяне се основава на типовете външности - пролетна, лятна, есенна, зимна. 

Астрологични съвети за ползване на благоуханията.

Разбира се, няма правила без изключения, но би било добре човек да се вслуша в астрологическите съвети, за да стане неговия подбор по-пълен и завършен. Постепенно, в коментарите по-долу, може да проследявате конкретни препоръки за различните зодии, според различните хороскопи.



Тагове:   парфюм,   хороскоп,   зодии,   парфюми,


Гласувай:
3


Вълнообразно


1. parf - Парфюмен хороскоп за зодия Овен.
25.12.2014 20:09
Представителите на зодия Овен е всеизвестно, че са енергични и стремителни хора. Затова е логично да се предположи, че те харесват парфюми с освежаващ букет. За ангажиментите си през деня предпочитат тоалетни води, докато за елегантна вечеря е добре да се възползват от парфюм с аромат на карамфил и пролетна сирена.
цитирай
2. parf - Парфюм за зодия Телец.
02.02.2015 18:48
Както е известно, представителите на зодия Телец са хора с добър нрав и всестранни интереси. Но когато правят избор на парфюм, те като че ли го правят завинаги и след това с известна неохота го заменят с друг. Добре би било да се придържат към ароматни композиции с нотки на зеленина и свежест.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: parf
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 117494
Постинги: 67
Коментари: 172
Гласове: 87
Архив