Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.12.2014 07:27 - Познавате ли италианската парфюмерия?
Автор: parf Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1319 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Самостоятелно парфюмерийно наследство.

imageОсвен американската и френската парфюмерии, които са трайно утвърдени в цял свят, има и редица не толкова влиятелни, но не по-малко интересни самостоятелни парфюмерийни традиции. Такава е италианската парфюмерия. Знаете ли какво е мястото и значението на италианската парфюмерия сред световните производители на парфюми? В първата тройка. 

Утвърдени световни парфюмерии.

Една от утвърдените и признати създатели и производители на парфюмерийни продукти, като една значителна част от дизайнерите творци на нови парфюми (парфюмерите), работещи за повечето световно известни марки са италианци. Добре би било да знаете повече подробности за всяка утвърдена парфюмерия по света. Това би Ви позволило, когато правим и подбор на подходящ аромат и закупувате парфюм, да сте наясно с историята, състоянието и разпространението на различните национални парфюмерии. 

Производство на парфюми в Италия.

Производството на съвременни парфюми в Италия има дълбоки корени. Всъщност, това е ставало наравно с авангардната френска парфюмерия и даже те взаимно са се допълвали. Редица от концепциите в бранша са заимствани от френските майстори на ароматното изкуство, но през последните 20-тина години, италианската парфюмерия започва да клони към американската традиция за създаване и разпространение на благоухания с помощта на повече маркетинг. 

Италианска парфюмерия.

Създателите на парфюми от Италия отдават предпочитание на цветните и плодови нотки, а също и на някои подправки и ароматни треви. Такива аромати се считат за сексуални и възбуждащи. Ярки представители на италианската парфюмерия са разработките на такива световно утвърдени имена в индустрията за парфюми, като Dolce & Gabbana, Versace.




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. parf - Предпочитания на италианските парфюмери.
25.12.2014 07:28
Италианците харесват сочните, дълбоките, много сладките аромати. Освен това, италианците се гордеят с това, че всичките им разработки са съвременни и нямат нищо общо с това, което е било по-рано.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: parf
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 117993
Постинги: 67
Коментари: 172
Гласове: 87
Архив