Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.12.2014 09:37 - Кои парфюми са ориенталски?
Автор: parf Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 3201 Коментари: 5 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ориенталски парфюми.

Естествено е да предположим, че ориенталските парфюми трябва да са тези, които имат в съставките си ориенталски ухания.  Какво представляват ориенталските ухания и с какво се отличават от останалите продукти на съвременната парфюмерия? Най-лесно е да видим описанието на продукта и ако срещате характеристики като "ориенталски аромати" или че в композицията им са включени ориенталски елементи, оттам най-лесно ще разберете кои са те. 

Ориенталска парфюмерия.

imageНо все пак, това само елементи на парфюмите ли са или има оригинална ориенталска парфюмерия? Напоследък много популярна на нашия пазар стават парфюмите от ОАЕ, поради което те могат да се нарекат арабски, което е синоним донякъде и на ориенталски. Какво е Ориента? Няма да сгрешим, ако използваме характеристики, като прекрасен, тайнствен, горещ, екзотичен и изобщо, всичко, за което се говори в "Хиляда и една нощи", изпълнени и с омайни аромати, изтънчени подправки, екзотични и редки цветя, загадъчни красавици с неустоимо благоухание. 

Кои благоухания са ориенталски? Това е ориенталската парфюмерия - известни от древността сладости, източни подправки, благоуханни масла, балсами, шафран, канела, пипер, жасмин, смоли, чай - огромен и традиционен асортимент, който няма как да бъде заобиколен или пропуснат в съвременния конкурентен пазар, с цел да се омаят потребителите с неустоими аромати и екзотични благоухания. Ценителите на ориенталски парфюми предпочитат сладки и наситени аромати. Днес не е трудно и Вие да се сдобиете с неустоим ориенталски парфюм, просто трябва да направите преглед на последните асортиментни листи, стига да сте любители на този вид парфюмерия.



Гласувай:
2


Вълнообразно


1. parf - Един сериозен етап в развитието на ...
27.12.2014 09:39
Един сериозен етап в развитието на съвременната парфюмерия се е състоял именно на изток, в ориента и то преди тя да се появят преди 300 години във Франция и да се разпространят оттам по останалия свят.
цитирай
2. jediknight - !
27.12.2014 19:39
Някой злобар е сложил минус, но аз го поправям на плюс, защото тази публикация е важна.
цитирай
3. parf - Брей, тази статия е предизвикала ...
29.12.2014 18:34
Брей, тази статия е предизвикала голям интерес и посещаемост. Явно ориенталското е на мода, поне в парфюмерията.
цитирай
4. parf - Голяма част от съвременната зап...
02.02.2015 19:23
Голяма част от съвременната западна парфюмерия е възникнала на изток, в Ориента, а друга част и то от най-съвременните и модни парфюми, се правят с ориенталски аромати и това им придава изключителна пазарна ценност.
цитирай
5. parf - Внимавайте с избора на ориенталски ...
04.02.2015 19:52
Внимавайте с избора на ориенталски парфюми, защото някои са по-ориенталски от други. Кои са по-по? Тези, които са проектирани за азиатския пазар - по-сладки, по-наситени. Същите парфюми, проектирани за европейския пазар са по-пестиливи, по-умерени, по-ефирни.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: parf
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 117532
Постинги: 67
Коментари: 172
Гласове: 87
Архив