Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.02.2015 19:39 - Избор на ориенталски парфюм.
Автор: parf Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 977 Коментари: 0 Гласове:
1



При избора на парфюм, не всеки е наясно, че съществува феномена едина и съща марка парфюмерия да мирише различно. Това се дължи на различните целевите потребители. Например, тези от Изтока  предпочитат сладките и наситени аромати. Това кара някои от световните марки за производство на парфюми да се ориентират към техните вкусове и предпочитания.

Затова е съвсем възможно една и съща марка парфюми, закупени в Европа и в Азия, да мираш различно, без това да е компромис с качеството или фалшификат. Ако харесвате ориенталска парфюмерия, добре би било да сте наясно, колко ориенталска искате да е тя. Като европейци, би било обосновано да се насочваме към европейското разбиране на ориентализъм - по-меко, по-умерено, по-ограничено.

Което означава да се насочим към парфюми с ориенталски нотки, но не ориенталски парфюм, който определено ще ни се стори прекалено сладникав и силен. Но това е малката беда - по-сериозния проблем е, че покрай него може да ни излезе лошо име и в обществото от хората, около нас, които в една или друга степен са станали потърпевши на нашия стремеж към ексцентричност. Имайте го предвид.



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: parf
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 117737
Постинги: 67
Коментари: 172
Гласове: 87
Архив