Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.02.2015 20:31 - Хороскоп на зодия Рак за избор на дамски парфюм.
Автор: parf Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1051 Коментари: 0 Гласове:
0



image
При избор на дамски парфюм е добре да се съобразим с женския хороскоп на зодия Рак, според който за дамите е типично да крият от заобикалящия ги свят своята доста чувствителна натура, като го постигат с използването на различни начини. Това донякъде създава впечатление и подвежда околните, че те са затворени хора, които рядко показват своето истинско лице.

Всъщност, зад тази маска се крие добре развита фантазия и интуиция. Това им дава опорни точки, от които могат да се ръководят в ситуациите от живота и съдбата. Дамите от зодия Раци са привързани към семейния живот и уюта на своя дом, което ги прави подходящи ползватели на романтични и спокойни парфюми, напълнени с мека топлина и повече любов.

Счита се, че раците харесват аромати с рози, сандал, мандарина и ванилия  - добре е да се вглеждате в характеристиките на всеки продукт. В тази връзка, подходящи парфюми за мечтателните и любещи Раци може да се намери измежду топлия Versace Bright Crystal, влюбеният Lancome Tresor in Love или чувствения Lanvin Rumeur.



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: parf
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 117861
Постинги: 67
Коментари: 172
Гласове: 87
Архив